Online shopping Malaysia

DULU BELANJA DI SHOPEE, LAZADA

JOM CUBA

images.jpg

APA ITU FINGO?

Fingo adalah aplikasi membeli-belah online yang mengandungi perkongsian diskaun dan pendapatan. Anda boleh jimat wang berbelanja dengan harga barang yang murah di sambil menikmati pendapatan sampingan.

KENAPA BARANG DI FINGO MALAYSIA MURAH?

Barang yang di senaraikan ada terus dari pengilang tanpa melalui orang tengah (Reseller). Dengan cara ini barangan  online yang di jual agak murah di bandingkan di bandingkan dari mana mana online shopping platform seperti Shopee, Lazada.

MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN

Menyediakan peluang menjana wang menambahkan pendapatan apabila ahli naiktaraf kepada prefered shopper.

Platform Fingo "Baby friendly" untuk memulakan perniagaan Dropship, hanya dengan share Link referal melalui media sosial yang telah di sediakan oleh Fingo. Sangat Mudah.

Anda boleh sertai menjadi wakil kami dan dibayar komisen RM50 dari setiap ahli baru yang naiktaraf ke prefered shopper.

Setiap ahli baru shopper yang anda perkenalkan, anda akan menerima komisen dari setiap barang yang shopper anda beli.

Teknologi hari ini aktiviti shopping hanya di hujung jari sahaja. Anda mungkin sedar kini ramai orang membuat pembelian secara online seperti Lazada, Shopee dan  lain- lain online shopping malaysia.

 

FINGO MALAYSIA merupakan platform e-dagang terbaru di Malaysia yang telah dilancarkan pada bulan Februari 2019. Malaysia merupakan hub utama Asia Tenggara sebelum ianya diperluaskan ke negara lain seperti Thailand, Taiwan, Singapura dan Indonesia.

 

Diasaskan oleh eksekutif kanan Alibaba (gergasi e-dagang dunia) dan ia merupakan platform ‘social e-commerce‘ pertama yang memudahkan media sosial seperti facebook, whatsapp, wechat dan lain-lain untuk tujuan menjana pendapatan.

Bukan sahaja anda boleh membeli produk, anda juga boleh berkongsi produk dengan rakan-rakan anda . Selepas rakan anda membeli produk yang anda kongsi, kami akan memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa manfaat. Lebih banyak kawan yang anda kongsi, semakin banyak manfaat yang anda dapat . Akhirnya, anda boleh mencapai Kebebasan Kewangan dengan usaha titik peluh anda sendiri.

 

Ya! Peluang untuk menjana pendapatan lumayan dengan FINGO di hujung jari anda! Sudah ada yang telah buktikan pendapatan 4,5,6 angka dalam masa tak sampai 6 bulan! Ingat bisnes FINGO hanya memerlukan kesungguhan dan kerajinan anda melakukan promosi secara online sahaja! Anda masih belum terlambat malah anda adalah antara orang yang terawal ditawarkan dengan peluang ini!

MENCARI JAWATAN KOSONG?

Sertai kami di easyfingo menjadi wakil Dropship dan sekaligus Promoter untuk ahli baru. Teknologi yang menyediakan peluang pekerjaan.

 

Bukan mudah untuk mencari kerja kosong dimasa ini. Kebanyakakn syarikat telah menaik taraf modus operadi dengan meningkatkan sistem teknologi kerja yang menganti sumber tenaga manusia kepada komputer. Lebih mengerunkan lagi apabila komputer kini boleh berfikir sendiri (Ai ;Artificial Intelligent Technology) mengantikan cara berfikir seperti manusia.

Dimasa akan datang makin ramai akan kehilangan kerja di gantikan oleh sistem teknologi Ai. Akan menjadi sukar untuk generasi muda sekarang mencari peluang pekerjaan yang stabil dan tahap pengangguran akan meningkat lebih berbisa dari sekarang.

Platform Fingo Apps menyediakan peluang pekerjaan kepada semua lapisan umur dan menjadi jawapan kepada masaalah ini. Anda boleh bekerja sambil buat duit dari rumah, bekerja sambilan online dari rumah atau sepenuh masa mengikut masa yang anda sendiri tentukan. Anda boleh menjana keuntungan yang lumayan tanpa perlu mengendalikan stok, penghantaran barangan dan sebagainya. Semua ini di kendalikan oleh syarikat fingo.com.my

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now